Моята, а и тези две които гледах, са си чист монолит, гледах ги обстойно... Фрайлауфните, които съм виждал, бяха с вътрешни шлици и пластмасова капачка и външен борд с по-голям диаметър. Дали моята е подменяна не знам. Навивам се да сложа демпферна, ама знам, че има един особен кух, накрайник "шлици-шестостен", който ми липсва, за да бъде "Направи си сам". Откъде е по-лесно да се смъкне алтернатора - отдолу или отгоре?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Общи приказки 166
Collapse
X
-
Аз го свалям на 140к.с. от горе а на 136-та отдолу,като махна биалетка и откача долния носач.
http://zimber-tools.com/kljuch-za-al...orce-f674.htmlsigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
Днес свалихме заден горен ляв носач за рециклиране на шарнира,незнам как е при другите,но при 3.0 задното гърне пречи,та трябваше да се свали и най интересното е че източихме от него 10-15 литра конденз,знам ли май повече бяха.Колата се кара предимно извънградско и се чудя откъде толкова много конденз,от пропан-бутана ли?
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobiuzunov Покажи съобщениеДнес свалихме заден горен ляв носач за рециклиране на шарнира,незнам как е при другите,но при 3.0 задното гърне пречи,та трябваше да се свали и най интересното е че източихме от него 10-15 литра конденз,знам ли май повече бяха.Колата се кара предимно извънградско и се чудя откъде толкова много конденз,от пропан-бутана ли?Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobiuzunov Покажи съобщениеТака няма ли да започне да гние точно покрай тази дупка?Това гърне ако не бъркам май е алуминиево.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеАлуминия не гние. Не знам какво е. Ако е алуминий няма смисъл да го дупчишsigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
Първоначално публикувано от code Покажи съобщениеЕ що да разкарва 2 кофи вода?Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Имам въпросче, понеже не успях да си запомня нови положения на седалките /ако някой знае как да каже/ днес реших да проверя старите и установих че в позиция 2 облегалката долу около кръста се надува без да се мести самата облегалка. От кое копче става тази екстра.
Лека вечер.алфа ромео 166 2.0 ТС 1998 г.
алфа ромео 166 2.0 ТС 2003 г.
Comment
-
От копчето за наклон на облегалката, само че посока нагоре/надолу.
Запомнянето става като натиснеш едновременно МЕМ и позицията, на която искаш да запаметиш текущата настройка.166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Comment
Comment